SNACK AYOUNI DEURNE

Recentebeoordeling


3 sterren uit 21 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Snack Ayouni Deurne. Meer weten? Ontdek meer

29 nov 2022 om 21:37 Kapsalon kefta besteld, maar kapsalon kip gekregen. Op het kas ticket staat duidelijk kefta en geen kip vermeld.
19 nov 2022 om 20:25 Het eten was zalig, alleen spijtig dat er bepaalde groenten bij zaten die ik niet had gevraagd.
11 nov 2022 om 8:17 Weinig kip
7 nov 2022 om 9:12 Heerlijk, spijtig dat er weinig kefta in was.
5 sep 2022 om 21:53 Eerst waren ze ons "vergeten" zogezegd de schuld van take away, na 90 min kwam eten aan, schotel kefta van 12 euro waarbij ik de kefta moest zoeken met vergrootglas, broodje kip zonder groenten gevraagd en rarara meer groenten dan kip, smakeloos...
21 aug 2022 om 11:52 Heel lekker jammer amper vlees in de kapsalon
15 aug 2022 om 9:17 Het was lekker maar de frietjes waren niet zo lekker en ik had saus bijbesteld maar kreeg die er niet bij
21 jun 2022 om 16:08 Een visschotel is blijkbaar wat geprakte vis...
13 jun 2022 om 13:28 Eten lekker en warm! Ook snelle levering
18 apr 2022 om 22:45 Laatste keer dat ik hier nog iets bestel!!! Je besteld een visschotel mix van 4 soorten vis en krijg mr 2 soorten en trok op niks!!!
19 dec 2021 om 19:08 Verkeerde saus, frieten vergeten . Na meermaals bellen na het zaak niemand die opneemt.
13 dec 2021 om 22:08 kefta burger was zwaar lekker en harira was vers vers.. alleen hij was men hawai vergeten maar tranqier kzie door de vingers! goeie zaak